Rottweiler

Rottweiler

Rottweileren er en stor, selvstændig hunderace med et højt aktivitetsniveau. Hos mange har Rottweileren fået et dårligt ry, men oftest er det ikke hunderacen den er noget galt med, men derimod ejerne.

Rottweilerens mentalitet

Rottweileren er en venligsindet hund og glad for børn, imødekommende over fremmede mennesker og hunde. Hunderacen er stabil og pålidelig. Rottweileren kan være en rigtig kærlig, hengiven og sjov familiehund.

Rottweilerens behov

Hvis du gerne vil have en krævende hund, så vil Rottweileren være noget for dig. Den kræver, at du dyrker meget motion med den, at den får tidlig socialisering, en god opdragelse og masser af mental stimulering.

Rottweilerens aktivitetsniveau

Rottweileren er i særdeleshed en aktiv hund. Den er selvsikker, arbejdsglad og udholdende. Det kræver styrke for ejeren at kunne håndtere hunderacen. Men det er samtidig en hund, som gerne efterlever de anvisninger som ejeren kommer med og som den i øvrigt holder tæt kontakt med.

Rottweilerens behov for pleje

Rottweilerens pels er hård, relativ lang og tæt, så den beskytter mod alt salgs vejr. Det kræver ikke meget at pleje Rottweilerens pels. Det kræver blot, at du børster pelsen en gang om ugen.

Rottweilerens højde

Rottweileren er en høj hund, hvor tæverne bliver 56 til 63 centimeter høje og hannerne bliver 61 til 69 centimeter høje.

Rottweilerens vægt

Rottweileren vejer fra 40 til 50 kilo afhængigt af den enkelte hund.

Rottweilerens farer

Rottweileren er stort med oftest røde striber eller pletter.

Vil du have mere information til din mail?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder! Du vil løbende få meget mere information om kæledyr, hunde, katte og heste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *