Den nye vej til vægttab: Din hund holder dig aktiv

Den nye vej til vægttab: Din hund holder dig aktiv

Det er vigtigt, at du får minimum 30 minutters motion om dagen. Men det er snart ved at være vinter. Du ved, at det bliver vådt og koldt! Derfor kan det være rigtigt svært at komme ud. Men hvis du har en hund, så viser undersøgelser, at du vil komme mere ud end andre, når vejret er dårligt. Og hvis der er en ting, som du kan forvente af den danske vinter, så er det, at vejret bliver dårligt!

Hvad viser undersøgelsen helt præcist?

Undersøgelsen viste, at der er en stor forskel på motionsvanerne for voksne mellem 40 og 80 år. Ejere af hunde var signifikante mere aktive end ikke-hundeejere. Forskellen viste sig specielt på dage, hvor vejret var dårligt. Hundeejerne var 20 procent mere aktive på dage med dårligt vejr, sammenlignet med dem, der ikke har en hund. Det kan være fristende at lave en stilsiddende aktivitet eller en indendørsaktivitet, når vejret er dårligt. Det er blot svært at retfærdiggøre overfor sin hund, der venter på at gå ud på tur. Derfor er hundeejere mere aktive.

Forskellen er så stor, at den har sundhedsmæssige fordele

Fordelen af denne ekstra aktivitet er så betydningsfuld, at den kan have helbredsmæssige fordele. Du kan derfor sige tak til din hund. Den passer på dig, men den sørger også for, at du forbliver værende aktiv – også på de dårlige vejrdage.

Hvilke aktiviteter kan du lave med din hund?

  • Du kan tage en løbetur med din hund.
  • Du kan gå en lang tur med din hund.
  • Du kan tage en cykeltur med din hund.

Vil du have mere information til din mail?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder! Du vil løbende få meget mere information om kæledyr, hunde, katte og heste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *