Gravhund

Gravhund

Gravhunden er oprindeligt en jagthund. I dag bliver hunderacen også brugt som familiehund, hvilket den er særdeles velegnet til. Instinkterne i hunden er dog stadigvæk bibeholdt og derfor elsker gravhunden at komme på jagt.

Gravhundens instinkter

Gravhunden er oprindeligt fremavlet til gravjagt. Det er netop i sådanne omgivelser, hvor gravhunden kan bruge dens stærke instinkter. Det er instinkter som taktik, lugtesans og mod. Hvis gravhunden bliver oplært med respekt for ræven, kan du få rigtigt mange gode og bytterige jagt-timer med en gravhund.

Gravhundens aktivitetsniveau

Fordi gravhunden er en jagthund er den derfor en meget aktiv hund. Derfor elsker gravhunden aktiviteter med opgaveløsninger indenfor et højt tempo. Derfor er daglige gåture essentielt for gravhunden, hvor den kan få lov til at komme rundt og lugte en masse.

Gravhunden som familiehund

Det er bestemt ikke alle der har den opfattelse af, at gravhunden er en kærlig og omsorgsfuld hund, men det er den normalt. Den er faktisk en rigtig god familiehund, idet gravhunden er en god legekammerat og en beskytter. Gravhunden er ekstremt trofast og meget hengiven overfor sin familie. Efter dagen er gået, så elsker gravhunden at hygge med sin familie. Den elsker at dele en seng eller en sofa. Du får en hengiven ven for livet, både i de gode og svære stunder.

Vil du have mere information til din mail?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder! Du vil løbende få meget mere information om kæledyr, hunde, katte og heste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *