Eksempel på hvorfor du skal have en forsikring til dit kæledyr!

Denne historie er skrevet til os fra Christina og Leif, der har to hunde, der hedder Nahla og Kiesha. Historien beretter om hvorfor, at det netop kan være en rigtig god ide at have en forsikring til sit kæledyr.

Dag 1: Skaden er sket!

Vi har en lille chihuahua som kom slemt til skade sidste år. Hun faldt ned fra sofaen og ned i vores sofabord (hun ville hoppe fra den ene stol og over i sofaen hvilket vores hunde tit gør), men denne her gang gik det galt og hun ramte sofabordet i faldet. Dette havde jeg ikke set, så jeg kaldte på hende, men hun kom ikke.

Derfor skyndte jeg mig over for at se efter hende og hun lå i krampe under sofabordet. Jeg var fuldstændig i chok, tog hende op og fik hende ud af hendes krampe. Jeg var helt ude af den, da jeg ikke anede, hvad der var sket med hende og jeg var alene hjemme.

Jeg fik ringet til min dyrlæge, som prøvede at berolige mig. Dyrlægen sagde, at jeg lige skulle se aften lidt an, men hun var langt fra okay. Da hun efter 2 timer begyndte at savle helt vildt fik vi fat i Herning Dyrehospital, som sagde, at vi skulle komme med det samme.

Vi bor 45 min fra Herning, men var der efter 30 minutter med vores lille “pige”. Det var en søndag aften klokken 22, så det var betaling med det samme.

Desværre ingen sygesikring

Vi havde desværre IKKE sygeforsikring på Nahla, men vi fandt pengene til det, det måtte koste. Nahla havde fået en voldsom hjernerystelse og formentlig nogle små blødninger i hjernen. Hun blev tjekket godt igennem og fik en masse sprøjter, der kunne tage hævelsen og kunne hjælpe hende igennem natten.

Vi kørte hjem igen med en lille Nahla, der heldigvis var i live og ville blive bedre. Det hele gik også frem af næste morgen, lige indtil om formiddagen, hvor hun igen går i krampe.

Dagen efter er den gal igen!

Jeg får fat i Herning dyrehospital, der siger, at vi skal tage til egen dyrlæge med det samme og de sender journalen til ham omgående.

Klokken 12 er vi hos vores egen dyrlæge, der tjekker hende igennem og siger, at det er fordi hun virkelig har voldsom hjernerystelse og er ikke i tvivl om, at hun har en lille hjerneblødning, da hendes øjne er rødsprængte.

Han beroliger mig igen og siger hun nok skal klare den. Han giver hende et par sprøjter og hun får nogle piller hun skal have i 10 dage. Dyrlægen siger, at vi skal holde hende i fuldstændig ro i 10-14 dage og at hun IKKE må være uden opsyn i 14 dage.

Heldigvis studerer jeg hjemme, så der er intet problem i det. Nahla bliver hurtigt meget bedre og alt går som det skal. Hun vil lege med vores anden chihuahua. Vi vælger derfor at tage ud at handle ind i 10 minutter på dag 12, men da vi kommer hjem er Nahla ved siden af sig selv og tisser på gulvet, hvilket hun aldrig gør. halen imellem hendes ben.

Endnu en tur til dyrlægen!

Jeg får igen ringet til vores dyrlæge, og jeg fortæller ham så, at hun altså også har taget voldsomt på. Vi skal så afsted igen til dyrlægen dagen efter og får hende tjekket igen. Nu har hun så fået forstoppelse på grund af de piller fra hjernerystelsen. Derfor skal hun skal have nye piller i 5,5 dage samt Paraffinolie i 3 dage. Vi tænker, puha – endnu en omgang!

Historien ender godt – men det var en dyr omgang!

Hun kommer sig hurtigt. I dag er hun, som hun var, inden alt det her skete. Heldigvis er hun en del mere forsigtig og har ikke hoppet fra stol til sofa siden! Det var en dyr omgang, og vi har siden fået sygeforsikring på begge vores små hunde. Vi lærte det lidt på den hårde måde.

Herunder kan du se Nahla og Kiesha.

Vil du have mere information til din mail?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder! Du vil løbende få meget mere information om kæledyr, hunde, katte og heste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *